کتری چای یا قوری کاربرد کاملا متفاوتی دارد و برای دم کردن برگ های چای استفاده نمی شود.
هدف کتری گرم کردن آبی است که در قوری خود می ریزید برگ های چای واقعاً متعلق به یک کتری چای نیستند.
کتری های چای سنتی از آهن یا خاک رس ساخته می شوند و روی منبع حرارت قرار می گیرند.
منابع گرمایی متنوعی در دسترس هستند و با کتری های سفالی و آهنی به خوبی کار می کنند.
امروزه شما کتری و قوری های بسیار متنوعی دارید رایج ترین نوع کتری و قوری، قوری چینی زعفران است.
شما این کتری ها را روی اجاق گاز قرار نمی دهید، زیرا فقط باید آنها را به پریز برق وصل کنید و آن را روشن کنید به خاطر داشته باشید که هر چند وقت یکبار باید کتری برقی خود را رسوب زدایی کنید!
قوریهای چای از مواد بادوامتری نسبت به قوریها ساخته میشوند، بنابراین میتوانند فرآیند گرم شدن را بسیار بهتر از قوریهای ظریف تحمل کنند.
آنها همچنین برای جوشاندن 1 یا 2 لیتر آب در یک حرکت بسیار بزرگتر هستند.
آیا برای تهیه چای به قوری و کتری نیاز دارید؟
اگر نمی خواهید قوری و کتری تهیه کنید، فقط می توانید یک قوری چای بخرید. روش های مختلفی برای تهیه چای بدون استفاده از قوری وجود دارد.
همچنین راههایی برای گرم کردن آب بدون کتری وجود دارد، اما استفاده از آن بسیار راحتتر است.
برای دم کردن یک فنجان چای فقط می توانید از یک صافی و یک لیوان چای استفاده کنید.
با این حال، شما نمی توانید واقعاً چای بدون آب داغ درست کنید، بنابراین کتری چای بسیار مهم است و استفاده از آن آسان است.
اگر کتری (برقی یا غیره) ندارید، باید از قابلمه یا تابه برای گرم کردن آب خود استفاده کنید که خسته کننده است.
اگر می خواهید در مراسم چای چینی شرکت کنید، بهتر است یک کتری سنتی سفالی یا آهنی قدیمی و یک قوری زیشا با کیفیت خوب تهیه کنید.
داشتن هر دو بسیار به تجربه کلی نوشیدن چای می افزاید و بیشتر مردم چای را به روش چینی دم می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.