درگیری دو قبیله بر سر باغ های چای هندوستان سبب مرگ صدها کودک شد

فرهنگ چای هندوستان می تواند آداب و آداب معاشرت دانشجویان را افزایش دهد فرهنگ چای حاوی آداب زیادی است.روش تهیه چای بسیار خاص است.باید جزئیات و فرآیندهای زیادی را طی کند.بیش از دوازده مرحله مانند گرم کردن فنجان، گذاشتن چای، بیدار کردن چای وجود دارد. و دم کردن.

هر مرحله عملیات مفصلی داردآداب و آداب آداب. به عنوان مثال، در فرآیند نوشیدن چای، اعم از چیدمان صندلی، تهیه چای، سرو چای، نوشیدن چای یا ادامه چای، ویژگی‌های بسیاری وجود دارد.

آداب چای در فرهنگ چای ترکیبی از نوشیدن چای و فرهنگ آداب معاشرت سنتی چینی را درک می کند و محتوای غنی موجود در آن می تواند به حامل مهمی از آموزش آداب برای دانشجویان تبدیل شود.

چین تاریخی طولانی دارد و فرهنگ چای هزاران سال تغییرات را پشت سر گذاشته است و تاکنون به ثروت معنوی مهم کشورمان تبدیل شده است. ادغام فرهنگ چای در آموزش دوران کودکی نیز می تواند دانش آموزان را به تعمیق شناخت ملی خود راهنمایی کند.

کودکان آینده و امید سرزمین مادری هستند.کاربرد فرهنگ چای در فعالیت های آموزشی مهدکودک نه تنها نیاز به میراث و توسعه فرهنگ چای است، بلکه نیاز است تا کودکان تأثیر فرهنگ چای را احساس کنند.

در این فعالیت‌ها، فعالیت‌های آموزشی که باعث می‌شود کودکان فرهنگ چای را درک کنند، میل روان‌شناختی را با فرهنگ چای ایجاد می‌کنند، احساسات ملی کودکان را پرورش می‌دهند و زیربنای خوبی برای توانایی کودکان در مشاهده، ایجاد و حل مشکلات فراهم می‌کنند.

چین دارای تاریخ طولانی 5000 ساله است. “فرهنگ چای” به عنوان محصول مهم میراث تاریخی و فرهنگی چین از اهمیت و اهمیت منحصر به فردی برخوردار است. توسعه و میراث فرهنگ چای به طور کامل مظهر اثر تاریخی و روح تمدن سنتی چین باستان است. در طول دوره بهار و پاییز و دوره کشورهای متخاصم، چین کاربرد “چای” را ثبت کرد.

این چای به کره و ژاپن گسترش یافت، اما ژاپن فرهنگ چای معرفی شده از چین را وارد جریان اصلی فرهنگ ملی خود کرد، یعنی فرهنگ اولیه. تشکیل “مراسم چای”.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.