فواید سلامتی خرما جعبه ای ، خرما و هسته خرما خواص دارویی شگفت انگیزی دارد. به پیشگیری از سمیت یا آسیب کلیه و کبد کمک می کند، در دیابت مفید است، سرشار از آنتی اکسیدان است.
از آسیب DNA جلوگیری می کند و به مبارزه با عفونت های ویروسی مختلف کمک می کند. در زیر برخی از فواید سلامتی استفاده از دانه خرما ذکر شده است
جلوگیری از آسیب DNA، طبق یک مطالعه دانه خرما در برابر آسیب کبدی ناشی از مواد شیمیایی و آسیب اکسیداتیو DNA اثر دفاعی نشان داده است.
دانه های خرما در برابر مسمومیت کبد محافظت میکنند و این اثر محافظتی کبدی را میتوان به فعالیتهای آنتیاکسیدانی و مهار رادیکال های آزاد نسبت داد.
در درمان مشکلات قند خون مفید است، دانه خرما در درمان مشکلات مربوط به قند خون، دیابت و عوارض مربوط به آن مفید است. بر اساس یک تاریخ تحقیقات اخیر، دانه ها اثرات محافظتی بالقوه ای را در برابر عوارض اولیه دیابت کبد و کلیه نشان داده اند.
عوامل ضد ویروسی، دانه خرما به عنوان یک عامل ضد ویروسی در برابر انواع ویروس های بیماری زا انسانی عمل می کند. می تواند در درمان و پیشگیری از بسیاری از انواع عفونت های ویروسی مفید باشد.
تحقیقات نشان داده است که عصاره خرما توانایی قوی در جلوگیری از عفونت فاژ سودوموناس را نشان می دهد و به طور کامل از لیز باکتری جلوگیری می کند.
جلوگیری از آسیب کلیه و کبد، دانه خرما سرشار از پروآنتوسیانیدین است که در واقع به محافظت از کبد و کلیه در برابر آسیب کمک می کند. یک مطالعه بیان می کند که عصاره دانه خرما غنی از پروآنتوسیانیدین از سمیت شیمیایی ناشی از کلیه و کبد محافظت می کند.
آنتی اکسیدان ها، دانه خرما سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای آنتی اکسیدان و قابلیت حذف رادیکال های آزاد است. این به محافظت از بدن در برابر آسیب استرس اکسیداتیو کمک می کند.
در یک تحقیق اخیر، پتانسیل آنتی اکسیدانی هیدرولیزهای پروتئین دانه خرما می تواند به عنوان یک ماده غذایی کاربردی بالقوه برای ارتقای سلامت مورد استفاده قرار گیرد.
تحقیقات دیگری نشان داد که دانههای خرمای ایرانی یک جاذب قوی رادیکالها هستند و میتوانند منبع خوبی از آنتیاکسیدانهای طبیعی برای مصارف دارویی و تجاری محسوب شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.