تاثیر عملکرد شیر توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

شیر گیاهی چطور؟
FDA شیر را به عنوان «ترشح لاکتال حاصل از یک یا چند حیوان سالم تولیدکننده شیر، مانند گاو، بز، گوسفند و گاومیش آبی…» تعریف می‌کند.

برای اطلاع از این موضوع که یک لیتر شیر چند لیوان است می توانید به این سایت مراجعه نمایید.

سازمان غذا و داروی آمریکا برنامه‌هایی را برای اعمال استاندارد فدرال برای تعریف شیر آغاز کرده است که محصولات غذایی استخراج شده از گیاهان را حذف می‌کند.
شیرهای گیاهی فاقد لاکتوز هستند، بنابراین ممکن است در برخی افراد بهتر از شیرهای لبنی تحمل شوند.

همچنین شیرهای گیاهی کلسترول ندارند و بیشتر آنها چربی اشباع کمی دارند. با این حال، محتوای غذایی بسیار متفاوت است، بنابراین حتما برچسب غذا را بخوانید تا مطمئن شوید که مواد مغذی مورد نظر را دریافت می کنید.

برای دانستن اینکه یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه مناسب است می توانید اطلاعات خود را کاملتر نمایید.

این نمودار شیرهای لبنی را با نمونه ای از شیرهای گیاهی مقایسه می کند.

همانطور که خواهید دید، مواد مغذی در انواع شیرهای گیاهی و همچنین در بین برندهای مختلف که گزینه های مشابهی را می فروشند، متفاوت است.

برندهای خاص ممکن است بسته به اینکه محصولات غنی شده باشند یا طعم دهنده ها یا شیرین کننده های اضافه شده حاوی مواد مغذی بیشتر یا کمتری باشند.

برای رشد تجارت و سرمایه گزاری می توانید با ورود به سایت اراد برندینگ به راحتی با مشاوران متخصص در این حوضه تماس برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.

به طور کلی، شیرهای گیاهی با برچسب “اورجینال” شامل قندهای افزوده می شوند، بنابراین به دنبال گزینه های شیرین نشده باشید و حتما برچسب حقایق تغذیه ای و لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا بدانید چه چیزی می خرید.

شیر در دمای کمتر از 40 درجه فارنهایت باید در یخچال نگهداری شود.

اگر به مدت دو ساعت یا بیشتر در دمای اتاق نگهداری شده است، توصیه می شود آن را دور بریزید. اگرچه پاستوریزه کردن بسیاری از باکتری های موجود در شیر را از بین می برد، اما هر باکتری باقی مانده می تواند به سرعت در شیر در دمای اتاق یا گرمتر رشد کند.

برای فهمیدن و کاربرد انواع محصولات نظیر وایتکس و آلومینیوم می توانید با مراجعه به این سایت اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایید.

پس از باز شدن شیر، حدود 3 تا 5 روز پس از تاریخ فروش روی برچسب دوام خواهد داشت.

شیر فاسد دارای بوی قوی، ترش و بافت گلوله‌ای است که به دلیل باکتری‌های بیش از حد تولید اسید لاکتیک ایجاد می‌شود که پروتئین موجود در شیر را منعقد کرده و بو تولید می‌کند.

شیر را به جای درب قفسه جلو یا کناری، جایی که دما بیشترین تغییر را دارد، در قسمت عقب یخچال نگهداری کنید.

فراموش نکنید که در کارتن را ببندید یا درب بطری را دوباره ببندید تا از جذب بو و طعم سایر غذاهای داخل یخچال جلوگیری شود.

  • منابع:
    1. The Nutrition Source
  • تبلیغات: 
    1. بازار خرید دستگاه cnc رومیزی طلا با بهترین قیمت
    2. شرکت پخش مانتو شلوار ورزشی ست
    3. تولید کننده پارچه لگ چرم ساده کیلویی
    4. زرشک قرمز کرمانشاه تهران مشهد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.