بادمجان در فر سوخاری آب پز

بادمجان در فر یا به صورت سوخاری، آب پز و گریل شده جزو غذا های محبوب در بین خانواده‌ های ایرانی است که با استفاده از این محصول گیاهی به تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن خود می‌ پردازند. بادمجان در گروه صیفی جات با ارزش غذایی بالا قرار می گیرد که معمولاً در فصل تابستان کشت و برداشت می‌ شود و به همین دلیل در بازار به صورت همیشگی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: فروش بادمجان صادراتی عمده

برخلاف برخی از تصورات مردم بادمجان از خواص بسیار زیادی برخوردار است و به دلیل داشتن ویتامین هایی مانند ویتامین های گروه ب و ث می تواند در برطرف سازی اکثر بیماری ها تاثیرات مثبتی را ایجاد نماید.

بادمجان در فر سوخاری آب پز

بادمجان در فر

بادمجان در گروه صیفی جات و گیاهانی مانند گوجه‌ فرنگی و سیب‌ زمینی دسته‌ بندی می‌ شود که معمولاً در تمامی فصل های سال در بازار موجود می باشد. این محصول هم به صورت زراعی و هم به صورت گلخانه ای قابل کشت است و در تمامی بازه های زمانی به صورت کاملاً تازه در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.

بادمجان منبع غنی از کربوهیدرات ها، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است و به راحتی می‌ تواند خواص ضد باکتری و ضد ویروسی داشته و در برابر اکثر بیماری‌ ها، از مصرف کنندگان محافظت نماید. جالب است بدانید بسیاری از خانواده‌ های ایرانی به مصرف بادمجان به شیوه های مختلف علاقه بسیار زیادی دارند و در واقع این محصول غذایی را در نمونه های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌ دهند.

همچنین جالب است بدانید یکی از ایده آل ترین روش های پختن بادمجان دلمه ای، قرار دادن آن در فر است که نسبت به روش‌ های سرخ کردن، روغن کمتری مصرف می نماید. پس می‌توان گفت ضرر آن برای مصرف کنندگان کمتر خواهد بود.

بادمجان‌ ها را به صورت کبابی و سرخ کرده می توان به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن در فر پخت. برای سرخ کردن بادمجان در ابتدا بادمجان ها را باید پوست بگیرید و به سایز های دلخواه برش دهید و آن را به مدت دو ساعت در محلول آب نمک قرار داده تا کاملا تلخلی آن از بین برود. در مرحله بعد بادمجان‌ ها را از داخل آب بیرون آورده و به وسیله یک دستمال پارچه ای آن را خشک کنید و به تمام سطح بادمجان ها در این مرحله روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی بمالید و آن را در داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید تا بادمجان ها کاملاً برشته و طلایی شوند و بعد از آن بادمجان های سرخ شده را میل نمایید.

بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری بادمجان سوخاری یکی از پیش غذا های مورد علاقه خانواده های ایرانی است که به شیوه های بسیار راحتی تهیه می شود. برای تهیه بادمجان سوخاری ابتدا بادمجان ها را باید شست و به صورت حلقه حلقه برش داد و در مرحله بعد به مدت چند ساعت آن را در داخل آب و نمک قرار دهید.

در یک ظرف تخم مرغ را همراه با کمی نمک و فلفل و یک قاشق آب با دیگر مخلوط کرده و صبر کنید تا مدتی که این مخلوط کاملا جا بیفتد. در تابه کوچک روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود. سپس بادمجان کبابی خانگی را یکی یکی در تخم مرغ زده و در داخل آرد بغلتانید و در نهایت در داخل تابه سرخ نمایید. این پیش غذا بسیار خوشمزه است و ارزش غذایی بالایی نیز دارد و خانواده‌ های ایرانی می‌ تواند برای تمامی اعضای خانواده به تهیه این پیش غذای خوشمزه بپردازند.

بادمجان آب پز

بادمجان آب پز بدون هیچ گونه روغن تهیه می شود و در واقع برای افرادی که در رژیم غذایی آنها پرهیز از روغن ثبت شده است، این غذا بسیار توصیه می گردد. بادمجان آب پز صورت جداگانه در تمامی غذا هایی که با بادمجان تهیه می شوند، قابل استفاده می باشد با این تفاوت که طعم بادمجان سرخ شده با این نوع بادمجان ها کاملا متفاوت می باشد. از نظر طب سنتی بادمجان آب پز به عنوان یک برطرف کننده خلط اضافی مورد استفاده قرار می‌ گیرد و خانواده‌ های ایرانی می‌ توانند با توجه به این ویژگی بادمجان آب پز، در فصل های زمستان از آن استفاده نمایند.

بادمجان پخته

بادمجان پخته بادمجان پخته از دیگر شیوه‌ های تهیه بادمجان در بین خانواده‌ های ایرانی است که در مقایسه با بادمجان های سرخ شده ارزش غذایی بالاتری را به خود اختصاص می‌ دهد. بادمجان پخته به واسطه داشتن سطح بالای فیبر باعث می‌ شود افراد در مدت طولانی‌ تری احساس سیری کاذب کرده و برای افرادی که در رژیم غذایی هستند و به دنبال تناسب اندام مناسب می باشند، مصرف این غذا می تواند کمک شایانی داشته باشد.

بادمجان جزو صیفی جات با ارزش است که به خاطر داشتن برخی از آنزیم ها خصوصیات ضد سرطان را به خود اختصاص می‌ دهد و از نظر متخصصین تغذیه مصرف این ماده غذایی باید حتما در رژیم غذایی سالم دیده شود.

بادمجان ها دارای ویتامین های گروه ث هستند و می‌ توانند در افزایش سیستم ایمنی بدن افراد نیز تأثیرات مثبتی داشته باشند، به همین دلیل مصرف این محصول در رده های سنی مختلف و در فصل‌ های مختلف سال توصیه می گردد.

بادمجان تنوری

بادمجان تنوری در بین افراد علاقه‌ مند به این غذا، بسیار پرطرفدار می باشد. برای تهیه بادمجان تنوری، آن را همراه با پوست در داخل تنور قرار می دهند تا کاملاً کباب شود و به خاطر کباب شدن پوست بادمجان، عطر بسیار خوبی ایجاد می گردد.

از بادمجان تنوری و بادمجان دودی برای تهیه غذاهای خوشمزه دیگر هم استفاده می‌ شود. به عنوان مثال این نوع بادمجان برای تهیه غذا های مانند کشک بادمجان و میرزا قاسمی گزینه ایده آلی هستند و نسبت به روش سرخ کردن، بادمجان ارزش غذایی بهتری را به خود اختصاص می‌ دهد.

برای تهیه بادمجان تنوری افراد باید بادمجان هایی را انتخاب نمایند که دارای قد بلندتری هستند. بادمجان ها دارای تنوع بسیار زیادی می باشند و معمولا در مناطق مختلف کشور و به شیوه های مختلف کشت و برداشت می شوند. به همین دلیل این نوع محصولات از نظر شکل ظاهری با یک دیگر تفاوت های بسیار زیادی دارند و معمولاً در نمونه‌ های بادمجان های دلمه ای بادنجان های قلمی معرفی می گردند. بادمجان ها همچنین در رنگ های مختلف معرفی می گردند. برای تهیه بادمجان تنوری بهتر است افراد از بادمجان های دلمه ای استفاده نمایند.

بادمجان زغالی

بادمجان زغالی همان طور که می دانید یکی از رایج ترین روش های تهیه غذا در بین خانواده‌ های ایرانی کباب کردن غذا ها می باشد که در این میان بادمجان زغالی از طرفداران بسیار زیادی برخوردار می باشد و به صورت کاملا سنتی تهیه می شود.

برای تهیه بادمجان زغالی، باید زغال ها به حالت گداخته تبدیل شوند و سطح آنها کاملاً صاف شود تا فضای بهتری برای گذاشتن بادمجان ها بر روی آنها ایجاد گردد. در مرحله بعد باید سطح بادمجان ها به کمک روغن مایع یا هر روغن دیگری چرخ شده و مستقیماً بر روی زغال قرار گیرد و یا اینکه می توانید این ماده غذایی را به سیخ کشیده و در بالای زغال ها قرار دهید تا فرایند های پخته شدن آنها انجام پذیرند.

بادمجان های زغالی را بیشتر خانواده‌ های ایرانی همراه با غذا های دیگر سرو می نمایند. به عنوان مثال مصرف این ماده غذایی همراه با برنج از عطر و طعم بی نظیری برخوردار می باشد. همچنین از بادمجان زغالی در تهیه میرزا قاسمی و کشک بادمجان هم استفاده می شود.

بادمجان گریل شده

بادمجان گریل شده در واقع یک غذای بسیار خوشمزه است که علاوه بر عطر و طعم بی نظیری که دارد، برای سلامتی بدن افراد نیز خواص و فواید زیادی را به ارمغان می آورد. برای تهیه بادمجان های گریل شده به جای روش سنتی سرخ کردن، بادمجان ها را به صورت گریل شده پخته و مورد استفاده قرار می‌ دهند.

برای تهیه بادمجان گریل شده ابتدا باید پوست بادمجان ها گرفته شده و برش دادن آنها انجام پذیرد. در مرحله بعدی از یک محلول آب نمک به مدت چندین ساعت برای گرفتن تلخی بادمجان ها استفاده می شود و در آخرین مرحله بادمجان ها در داخل فر قرار می‌ گیرند و فر هم باید از قبل بر روی شعله گریل قرار گیرد تا در نهایت در مدت زمان بسیار کوتاه، پخت این غذا خوشمزه انجام پذیرد. بادمجان گریل شده طرفداران بسیار زیادی دارد و حتی در برخی از رستوران ها و سالن های تهیه غذا هم تهیه شده و در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

بادمجان هواپز

بادمجان هواپز بادمجان هواپز یکی از غذا های خوشمزه و رایج در بین خانواده های ایرانی است که برای تهیه آن از یک دستگاه به خصوصی استفاده می شود. جالب است بدانید در سال‌ های اخیر دستگاه هواپز برای کباب کردن غذا های مختلف مخصوصا بادمجان وارد بازار شده است. این دستگاه با نام اجاق هالوژنی هم شناخته شده است و به کمک یک لامپ هالوژنی، امکان پخت غذا های مختلف را ایجاد می نماید.

در فرآیند های پخت بادمجان هواپز از هیچ آب و روغنی استفاده نمی‌ شود و این فرایند باعث می‌ شود تا غذا به بهترین شکل ممکن پخته شود و ارزش غذای خود را کاملا حفظ نماید. بادمجان هواپز برای افرادی که در رژیم های غذایی هستند، گزینه ایده آل می باشد و همان طور که اشاره کردیم در این غذا از روغن استفاده نمی شود و این محصول سالم می باشد. در دستگاه های هواپز، به واسطه یکنواخت بودن جریان هوا در زمان پخت، بادمجان های هواپز هرگز خشک نمی شوند و داخل آنها آبدار و مغز آن ها پخته و روی آنها کاملاً برشته خواهد بود.

بادمجان خوشمزه

همان طور که می‌ دانید خانواده های ایرانی برای تهیه غذا های مختلف از بادمجان خوشمزه استفاده می‌ نمایند و همان طور که در مباحث قبل تر اشاره کردیم این محصول در گروه صیفی جات دسته بندی می شود که ارزش غذایی بالایی را از آن خود می نماید. به واسطه همین امر مصرف آن در بین تمامی افراد توصیه می گردد.

جالب است بدانید بادمجان ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و در واقع از نظر شکل ظاهری در نمونه‌ های بادمجان قلمی و بادمجان دلمه ای معرفی می گردد و هر یک از این محصولات نیز در تقسیم بندی های جدایی معرفی می‌ شوند.

بادمجان ها از نظر رنگ نیز با یک دیگر تفاوت هایی دارند که در این میان بادمجان های سیاه یا در واقع همان بادمجان های بنفش رنگ از محبوبیت بیشتری در بین خریداران در داخل ایران برخوردار می باشند و از نمونه های متفاوت این محصولات برای تهیه غذا های مختلف استفاده می شود.

بادمجان خوشمزه دارای خواص و فواید زیادی برای سلامتی بدن انسان می باشد که در راستای برشماری خواص منحصر به فرد این محصول غذایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بادمجان می تواند در سلامت قلب و عروق تاثیر داشته باشد زیرا باعث کاهش کلسترول خون شده و تضمین قلب و عروق را فراهم می نماید.
  • در بادمجان آهن به عنوان یک عنصر اصلی به مقدار بسیار زیاد وجود دارد و در رفع کم خونی تاثیرات مثبت را فراهم می‌ آورد.
  • دانه‌ های موجود در بادمجان برای از بین بردن یبوست در بین خانم های باردار گزینه بسیار خوبی می باشد.
  • خاصیت ضد سرطانی در بادمجان شرایطی را فراهم کرده است که افراد در میان سالی از این محصول استفاده بسیار زیادی داشته باشند.
  • بادمجان همچنین یک پادزهر قوی برای مسمومیت های حاصل از قارچ سمی می باشد و تاثیرات قابل توجهی ایجاد می نماید.
  • بادمجان برای جلوگیری از سکته قلبی گزینه ایده آل است و باعث می شود رگ های قلب کاملاً باز باشند.
  • بادمجان همچنین دارای مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان است و باعث تقویت سیستم گوارشی و معده می شود و اکثر بیماری های گوارشی را سرکوب می نماید.

اگر جزو طرفداران پر و پا قرص غذا های تهیه شده از بادمجان خوشمزه هستید، این محصول غذایی را از مجموعه ما در بهترین کیفیت ها تهیه نمایید. ما در این وب سایت اینترنتی انواع بادمجان تولید شده در مناطق مختلف کشور و همچنین بادمجان های تولید شده در زمین های زراعی و گلخانه ای را به صورت مستقیم در اختیار شما مشتریان گرامی قرار می دهیم.

در مجموعه ما اطلاعات بسیار زیادی در مورد خواص و فواید انواع بادمجان به ثبت رسیده است و شما می توانید با مطالعه این موارد، شرایط بهتری را برای مصرف این ماده غذایی به دست آورید و از ارزش غذایی بالای آن استفاده نمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.